RSS
This nice dating theme is compatible with WordPress 2.8, ready for threaded comments come with WP 2.8, and tested on various major web browsers. For better usability, we integrated the widely.
ads

Bloggera Tema Nasıl Yüklenir?


Blogger üzerinden yeni bir blog adresinin nasıl alınacağına ilişkin buradaki yazımdan sonra şimdi bloggerda oluşturduğumuz blogumuzun temasını nasıl değiştireceğimizi anlatacağım.

Bloggerda yeni bir blog açtığımız zaman, sadece var olan şablonları(temaları) şeçme olanağımız var. Ancak temamızı daha sonra kontrol paneli üzerinden değiştirmek ve bu tema üzerinde oynama imkanımız var. Peki bloggera tema nasıl yüklenir? Bloggera xml dosya türündeki temaları yükleyebilirsiniz.


Bloggera Tema Nasıl Yüklenir?

1. XML temayı sitemiz içerisinden indirin. Tema şıkıştırılmış dosya içerisindedir(winzip, winrar), XML temayı herhangi dizine çıkarın.

2. Öncelikle buradan kullanıcı adınız ve parolanızla blogger Kumanda Paneline giriş yapın.

3. Daha sonra burada sırasıyla Yerleşim -> Html'yi Düzenle











4. Tam şablonu Yükle. İleride karşılaşacağınız herhangi bir sorunda yeniden eski temanızı kullanabilmeniz için mutlaka şablonunuzun yedeğini alın.

5. "Göz At"a tıklayarak önceden indirmiş olduğunuz yeni temanızın XML dosyasını seçin ve yükleye basarak şablonu yükleyin.

6. Yeni temanızın html görünümü "şablonu düzenle" kısmında görünür.

7. Güle Güle Kullanın...
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Burada yazılanlar kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan hiç bir şekilde temadunyasi.blogspot.com sorumlu tutulamaz.

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...