RSS
This nice dating theme is compatible with WordPress 2.8, ready for threaded comments come with WP 2.8, and tested on various major web browsers. For better usability, we integrated the widely.
ads

Showoff - Blogger Tema


Blogger kullanıcıları için yepyeni bir tema. Showoff teması siyah ve sarı renklerin hakim olduğu, mükemmel çizgileri olan bir tema. Tema Dante Araújo tarafından oluşturuldu ve bende temayı blogger kullanıcıları için türkçeye çevirdim ve bir kaç ek özellik kattım. Bunlar blog yazılarınızın başlığında bulunan avatar ve Retweet butonudur. Güle güle kullanın.

Temanın Orjinalini Görmek için tıklayın.

Görüntüle İndir
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 yorum:

Dante Araújo dedi ki...

Hi, I am Showoff's Original designer. I would like to ask you tu put the theme author's name (Me) in the post description, as well put the link to where you get this from. Thank you I aprecciate it.

yusaby dedi ki...

hi, @Dante Araujo. Thank you for remember me this issue. And ı put your name and theme url in my post description. Good job,congratulations.

Unknown dedi ki...

best ringtone download free for mobile
best dance ringtones: https://freeringtonedownload.mobi/dance-ringtones free download for mobile

Yorum Gönder

Burada yazılanlar kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan hiç bir şekilde temadunyasi.blogspot.com sorumlu tutulamaz.

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...