RSS
This nice dating theme is compatible with WordPress 2.8, ready for threaded comments come with WP 2.8, and tested on various major web browsers. For better usability, we integrated the widely.
ads

Bloggerda Popüler Yazılar Eklentisi

Merhaba Blogger kullanıcısı dostlarım, bugün sizlere basit ama çok kullanışlı bir blogger eklentisi ve bu eklentinin bloggera nasıl entegre edileceğini anlatacağım. Blogger'ın temel yapısı içerisinde populer konularınızı gösterebilceğiniz bir eklenti bulunmamaktadır. Ancak şimdi anlatacağım eklenti sayesinde sizde blogunuzda ençok hangi konuların okunduğunu, hangi konuların daha çok kullanıcı çektiği ve popularitesinin yüksek olduğu konuları görebilcek, aynı zamanda kullanıcılarınıza da bu konuları ulaştırarak sitenizde bulunan konularınızın popularitesini artırabilirsiniz.
PostRank sitesinin yaptığı küçük bir eklenti sayesinde konularınızın okunma sıklığını ve derecesini görebilirsiniz. Top Post Widget(Popüler Konular Eklentisi) yorum ve okunma sayınıza göre konularınızın popülerliğini gösteren javascript uygulamasıdır.

Diğer siteme uyguladığım demoya bakabilirsiniz. Türkçeye uyarlanmış javascripti buradan indirebilirsiniz

Bloggera Nasıl Entegre Ederim?
1. İlk olarak Blogger üzerinden kumanda panelinize giriş yapın.
2. Daha sonra buradan "Get Widget"a, ardından bloggera tıklayoruz.



















3. Burada gerekli alanları doldurup, gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra sayfanın altındaki java kodunu alıyoruz.
4. Kumanda Paneliniz üzerinden "Yerleşim--> Sayfa Öğeleri" ve "Gadget Ekle"ye tıklayın ve HTML/JavaScript seçerek aldığınız kodu buraya yapıştırın ve Kaydet diyerek işleminizi tamamlayınız.
Eğer tüm yaptıklarınıza rağmen bir sonuç alamadıysanız, yorum kısmından şikayetinizi yazın, size gerekli konularda yardımcı olacağım.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Burada yazılanlar kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan hiç bir şekilde temadunyasi.blogspot.com sorumlu tutulamaz.

1. Türkçe yazım ve dilbilgisi kurallarına uyunuz.
2. Hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
3. Yorumlarınızın konu ile alakalı olmasına çalışınız.
4. Yorumlarınızda yasa dışı hiçbir bağlantı linki vermeyiniz.
5. Yorum Formunu doldurduktan sonra Profil Seç -> ADI/URL bölümünden isminizi yazıp yorum yaparsanız size karşı bir hitap şeklimiz olur.
6. Kurallara uymayan yorumlar silinmektedir...